Website counter

1 Φεβ 2011

Το Σαββατο το μνημοσυνο

Το Σάββατο στις 5 Φλεβάρη στις 12:30 θα γίνει το μνημόσυνο της Θύρας 7, για την συμπλήρωση 30 ετών από την μαύρη Κυριακή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η Πειραϊκή ΠΑΕ όπως κάθε χρόνο εδώ και μια τριακονταετία, τιμά την μνήμη των 21 αδικοχαμένων φιλάθλων, που άφησαν την τελευταία τους πνοή στα σκαλιά της Θύρας 7 του "Γ. Καραϊσκάκης".

Το μνημόσυνο θα γίνει όπως κάθε χρόνο έξω από το φαληρικό γήπεδο που έλαβε χώρα η μεγάλη τραγωδία και πλήθος κόσμου αναμένεται να δώσει το παρών, προκειμένου να τιμήσει και να θυμηθεί τις 21 ψυχές.
Η συγκεκριμένη Κυριακή (8/2/1981) έχει γίνει μεγάλο μέρος της ιστορίας του Ολυμπιακού και κανένας φίλαθλος, παίκτης και φυσικά παράγοντας, δεν έχει ξεχάσει τους 21 φιλάθλους που έχασαν την ζωή τους, τόσο άδικα.

Έτσι λοιπόν,το μνημόσυνο για την μεγαλύτερη τραγωδία του ελληνικού ποδοσφαίρου, θα τελεστεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και χιλιάδες κόσμου θα είναι εκεί. Το Σάββατο στις 12:30 λοιπόν, τρεις μέρες πριν την συμπλήρωση των 30 χρόνων, το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα αποκτήσει δυστυχώς ένα μουντό και θλιβερό χρώμα, όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ: "Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει ότι το Σάββατο, 05 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 12:30 στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" (θύρα 17) θα τελέσει μνημόσυνο για τους 21 νεαρούς φιλάθλους που βρήκαν τραγικό θάνατο πριν από 30 χρόνια, στις 8 Φεβρουαρίου του 1981, κατά την έξοδο τους από τη θύρα 7, μετά τη λήξη του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Α.Ε.Κ.

Θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Θυμάτων της Θύρας 7."




Πηγή:www.sport24.gr 

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms