Website counter

1 Φεβ 2011

Ομορφη (περιφερεια) Θεσσαλονικη!

Το χειρότερο που μπορείς να πεις στη Θεσσαλονίκη είναι ότι βρίσκεσαι στην ελληνική επαρχία. Καλύτερα να βρίσεις παρά να πεις αυτό.


Για τον Ολυμπιακό δεν έχει σημασία αν η Θεσσαλονίκη είναι επαρχία, περιφέρεια, συμπρωτεύουσα ή πρωτεύουσα.


Σημασία έχει να αντιμετωπιστεί ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που ο Ολυμπιακός πήγε και πήρε όλα τα (πλην Αθηνών και Θεσσαλονίκης) εκτός έδρας παιχνίδια του. Με σοβαρότητα, πίεση και καλή απόδοση.

Είναι - δεν είναι περιφέρεια ή επαρχία η Θεσσαλονίκη, ο Ολυμπιακός πρέπει να πάει για το…9 στα 9, να κερδίσει το ματς όπως έκανε σε όλες τις έδρες της Ελλάδας μετά την ήττα της πρεμιέρας στο Καυτανζόγλειο.

Είναι - δεν είναι γεμάτη η Τούμπα (με κόσμο έξω από το γήπεδο σαν να είναι μέσα), ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από τον ΠΑΟΚ, είναι σε καλύτερη κατάσταση και έχει τη δυνατότητα να ανατρέψει το θεωρητικό προβάδισμα του αντιπάλου του μετά το τυχαίο 1-1 στο Φάληρο.

Επικρατεί ή όχι καυτή ατμόσφαιρα και άγριες συνθήκες, οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν υποχρέωση να είναι συγκεντρωμένοι στο ρόλο τους εντός των γραμμών. Να κάνουν αυτό που ξέρουν καλά φέτος, να κερδίσουν δηλαδή το παιχνίδι και την πρόκριση. Κανείς δεν πρόκειται να τους πειράξει, διότι όποιος το κάνει ζήτω που κάηκε.

Πατήσει ή όχι ο ΠΑΟΚ πάνω στο εκτός έδρας γκολ και προσπαθήσει να κρατήσει το μηδέν, ο Ολυμπιακός δεν θα πρέπει να παρασυρθεί. Να έχει υπομονή χρειάζεται, να είναι προσεκτικός στις αντεπιθέσεις των γηπεδούχων, να είναι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες που θα φτιάξει. Με αυτές τις προϋποθέσεις, η πρόκριση δεν χάνεται με τίποτα.

Πάει πολύ να έχει ο Ολυμπιακός ενάμιση χρόνο να νικήσει στην Θεσσαλονίκη, από εκείνο το 2-1 στην Τούμπα με τα γκολ του Ντιόγκο και του Αβραάμ. Από τότε έχει κάνει δύο ήττες από τον Άρη, δύο ήττες από τον Ηρακλή και μία ήττα από τον ΠΑΟΚ στα περσινά πλέι οφ! 

Η ομάδα του Βαλβέρδε σπάει φέτος όλα τα ρεκόρ, ας σπάσει και αυτό το απίστευτο σερί των 5 ηττών του Ολυμπιακού στην πανέμορφη (επαρχία, περιφέρεια, συμπρωτεύουσα) Θεσσαλονίκη!



Πηγή:www.redplanet.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms