Website counter

30 Ιαν 2011

Αποθεωση στο Βολο

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού μόλις έφτασε στον Βόλο, από τους φιλάθλους της ομάδας που θέλησαν να δουν από κοντά τους παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε. Συστάσεις Μαρινάκη στους οργανωμένους

Την αποθέωση γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού, από τους φιλάθλους της ομάδας κατά την άφιξή της στον Βόλο, ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον τοπικό Ολυμπιακό Βόλου στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Το πούλμαν των Πειραιωτών αναχώρησε από το Ρέντη λίγο μετά τις 17.00, έφτασε στη Μαγνησία στις 20.30 και στην διασταύρωση της Πορταριάς, περίμεναν περίπου 400 φίλοι της ομάδας.
Στη συνέχεια οι "ερυθρόλευκοι" οπαδοί συνόδευσαν την αποστολή μέχρι το ξενοδοχείο, που θα διαμείνει και εκεί δημιούργησαν μια ωραία ατμόσφαιρα, για τον Ερνέστο Βαλβέρδε και τους παίκτες του συλλόγου.

Την Κυριακή αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Πανθεσσαλικού Σταδίου, περίπου 10.000 φίλοι του Ολυμπιακού και για τον λόγο αυτό, ο Ευάγγελος Μαρινάκης έκανε τις απαραίτητες συστάσεις για κόσμια συμπεριφορά.

Συγκεκριμένα, ο "ισχυρός" άνδρας του Ολυμπιακού, επισκέφθηκε τον σύνδεσμο των οπαδών των Πειραιωτών στον Βόλο και μεταξύ άλλων ανέφερε πως: "Δεν πρέπει να δημιουργηθεί το παραμικρό και να έχουμε τη συμπεριφορά που έχουμε μέχρι στιγμής σε όλα τα παιχνίδια μας".



Πηγή:www.sport24.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms