Website counter

29 Ιαν 2011

Ιμπαγάσα για ακόμη ένα χρόνο

Το παιχνίδι στον Βόλο θα είναι ξεχωριστό στην "ερυθρόλευκη" καριέρα του Αριέλ Ιμπαγάσα, αφού συμπληρώνει τις 20 συμμετοχές και ανανεώνεται αυτόματα το συμβόλαιό του για ακόμη έναν χρόνο.
 

Ο Αργεντινός άσος, είναι δίχως αμφιβολία ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες (αν όχι ο πιο σημαντικός) της φετινής πορείας του Ολυμπιακού προς τον τίτλο και μόνο σε σπάνιες περιπτώσεις μένει στον πάγκο.

Άλλωστε είναι ο "μαέστρος" της ομάδας και χωρίς αυτό υπάρχουν αρκετά... φάλτσα. Μην ξεχνάμε πως όποτε απουσίαζε λόγω τραυματισμών ή καρτών, οι Πειραιώτες είχαν πρόβλημα στην ανάπτυξη και το κενό του ήταν φανερό.

Όπως και στα περισσότερα ματς λοιπόν, έτσι και κόντρα στην συνονόματη ομάδα του Βόλου, ο 34χρονος άσος αναμένεται να είναι στις πρώτες επιλογές του Ερνέστο Βαλβέρδε, δίπλα από τον Φρανσουά Μοδέστο. Κι όμως αυτό το παιχνίδι δεν θα είναι όπως όλα τ' άλλα για τον Αριέλ Ιμπαγάσα...

Ο Αργεντινός συμπληρώνει την Κυριακή 20 συμμετοχές με την "ερυθρόλευκη" φανέλα και σύμφωνα με όρο που υπάρχει στο συμβόλαιο που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι, ενεργοποιείται η επέκταση της συμφωνίας των δύο πλευρών μέχρι το 2012.

Έτσι λοιπόν, ο 34χρονος άσος θα συνεχίσει να πορεύεται στον ίδιο δρόμο με τον Ολυμπιακό για τουλάχιστον 1μιση χρόνο ακόμη. Και εκείνος το θέλει, αφού έχει δεθεί με την ομάδα και το δείχνει με το πάθος που βγάζει στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και η Πειραϊκή ομάδα, που επιθυμεί να κρατήσει στον ρόστερ της έναν παίκτη με τεράστια εμπειρία, εξαιρετική ποιότητα και αστείρευτο ποδοσφαιρικό μυαλό.



Πηγή:www.sport24.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms