Website counter

29 Ιαν 2011

Χιος - Ολυμπιακος 5-14

Ο Ολυμπιακός έκανε το 10 στα 10, επικρατώντας της Χίου εκτός έδρας με 5-14, φτάνοντας τους 30 βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 πόλο. Κατάμεστο το Ιωνικό Κολυμβητήριο της Χίου, ένα από τα πλέον ερυθρόλευκα νησιά της χώρας.

Ο Ολυμπιακός έκανε επίδειξη δύναμης και επικράτησε της Χίου με 5-14 στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α1 πόλο, διατηρώντας το φετινό του αήττητο και δείχνοντας ότι είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της ελληνικής υδατοσφαίρισης.
Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου συνάντησε αντίσταση μόνο στο πρώτο οκτάλεπτο, όταν και βρέθηκε μπροστά μόλις με ένα τέρμα διαφορά (3-4), αλλά από εκεί και πέρα κυριάρχησε στην πισίνα και με συνδυασμό σφιχτής άμυνας και αποτελεσματικής επίθεσης "άνοιξε" την ψαλίδα στο σκορ και δεν προβληματίστηκε στο ελάχιστο ως το φινάλε της αναμέτρησης.

Στο δεύτερο και στο τρίτο οκτάλεπτο, το επιμέρους σκορ ήταν 0-6 για τους Πειραιώτες, που είχαν σε μεγάλη βραδιά τον Γιώργο Ντόσκα με πέντε γκολ κόντρα στην παλιά του ομάδα. Άλλα δυο πέτυχε ο επίσης Χιώτης, Γιάννης Φουντούλης.

Στο τελευταίο κομμάτι του αγώνα, οι Μιμίδης και Κότεριλ πέτυχαν δυο γκολ για τους γηπεδούχους, στο ίδιο διάστημα σημείωσε τέσσερα τέρματα ο Ολυμπιακός το τελικό 5-14 ήρθε απολύτως φυσιολογικά και δίκαια. Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα για την Χίο, καθώς προηγήθηκαν αυτές από Βουλιαγμένη (εντός) και ΝΕΠ (εκτός).

Πριν το παιχνίδι, η Θύρα 7 Χίου βράβευσε τους Γιώργο Ντόσκα και Γιάννη Φουντούλη καθώς και τον πρόεδρο του ΝΟΧ, Παναγιώτη Παππή.

Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο Βαγγέλης Πάτερος δήλωσε: "Κατ' αρχάς, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας που δημιούργησαν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα και αισθανθήκαμε ότι παίζουμε στον Πειραιά. Μακάρι την υποστήριξη που έχουμε όταν αγωνιζόμαστε στην επαρχία να την έχουμε και στο Κολυμβητήριο του Πειραιά.

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη και την απόδοσή τους στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού. Στο πρώτο οκτάλεπτο παίξαμε καλά στην επίθεση και άσχημα στην άμυνα. Στη συνέχεια για δυόμισι οκτάλεπτα η αμυντική μας λειτουργία ήταν καταπληκτική και κλειδώσαμε τη νίκη".

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του Γιώργου Ντόσκα: "Το κλειδί της νίκης ήταν το μεγάλο όπλο της ομάδας μας, δηλαδή η αμυντική μας λειτουργία. Ταυτόχρονα είχαμε πολύ καλό ρυθμό στην επίθεση και περάσαμε ένα εύκολο απόγευμα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας για τη συμπαράστασή τους".

Τα οκτάλεπτα: 3-4, 0-3, 0-3, 2-4.

Χίος: Σάντα 2, Φουντούλης Γ. 1, Μιμίδης 1, Κότεριλ 1.

Ολυμπιακός: Ντόσκας 5, Θεοδωρόπουλος 2, Φουντούλης Ι, 2,  Κομάντινα 1, Μυλωνάκης 1, Αφρουδάκης Χ. 1,  Δελακάς 1, Μπλάνης 1.



Πηγή:www.redplanet.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms