Website counter

1 Φεβ 2011

Τοροσιδης: "Τουμπα οπως... επαρχια"

Πεπεισμένος πως ο Θρύλος θα προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου απέναντι στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο αρχηγός των Πειραιωτών, Βασίλης Τοροσίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στο +7 του πρωταθλήματος.
«Μέσα στην Τούμπα η πρόκριση!» 

Αρχικά ο αμυντικός του Θρύλου μίλησε για το πρωτάθλημα: «Είναι μεγάλη υπόθεση το +7. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, όμως έχουμε ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα και δείχνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Μαθηματικά βέβαια δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο που παίζουμε, θα το πάρουμε. Νομίζω πως στον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα».

Στη συνέχεια ο Τοροσίδης μίλησε για τον επαναληπτικό με τον ΠΑΟΚ: «Μπορεί στα χαρτιά να έχει το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, όμως το 1-1 δεν αλλάζει πολλά για μας. Πιστεύω πως έχουν μοιρασμένες πιθανότητες οι δύο ομάδες. Ακόμα και να κερδίζαμε στο Καραϊσκάκη θα πηγαίναμε να παίξουμε όπως θα παίξουμε και τώρα. Για τη νίκη. Ένα γκολ αλλάζει τα πάντα, ακόμα καλύτερα αν έρθει νωρίς».

Για να συμπληρώσει στη συνέχεια τα εξής: «Αυτό θα κυνηγήσουμε, έχουμε δείξει ότι το έχουμε το γκολ σε κάθε ματς, όπως έχουμε δείξει ότι λειτουργούμε πολύ καλά και αμυντικά. Το κάναμε σε όλα τα ματς στην επαρχία, μπορούμε να το κάνουμε και στην Τούμπα».



Πηγή:www.katimagiko.gr

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Grants For Single Moms